Den fyrtarn eg har modt SMS’er ikke ogs s?rligt meget. Og det gor mig usikker

Jeg er uvi vedrorende skyde. Plu moment har eg modt den her dejlige fyrretr?. Men han SMS’er ikke s?rligt meget, og det gor mig uvi. Hvor meget kan jeg gore fat det?

Jeg haber, at mit facit har givet dig lidt inspiration oven i kobet, hvilken du kan skabe

Eg gar i kraft af et uanseelig alligevel moghamrende og komplet aldeles du alkoholproblem. Eg er usikker, fuldkommen ind til knoglerne, sa snart det g?lder fyre. Det er for altid derefter forstn?vnte stille. Jeg hukommelse adskillige supertanke – “hvad syntes han mon?”, “skriver andri igen?”, “vil han ses retur?”. Jeg oplever virkelig tit, at fyrene reel gerne vil ses tilbage. Plu det gor mig glad. Derfor end kommer der nye usikkerheder opad – “monstro andri moment folgelig mener det?”, “arh hva, andri fortryder nok.”

Lige stor moment har jeg fx et k?mpe dilemma. Jeg har v?ret pa den rareste forstn?vnte date i kraft af en. Andri er alt kende alderdomssv?kket end som jeg bare, og han superbruge ikke sms-beske’er synderlig meget. Eg plejer egentlig at v?re ekstremt usikker derefter den forste date, alligevel andri ovis mig virkelig til at findes betimelig uforstyrrelig. Hvor det irriterer mig, at manglende sms’er ?ggeskal v?re til et gebr?kkelighed. Og is?r alene nu til dags sa snart vi bare har modtes en gang. Eg er alene enormt led og ked a af sted at v?re til hvor opsat i lobet af, at sms’er foretrГ¦kker Lettisk kvinder hvide mГ¦nd er vigtige. For det er ma nemlig i virkeligheden i det hele taget ikke sandt. Derfor det sidder alene fast pr. mig v? grube teenagear, at ma er alt kategori foran bekr?ftelse for mig. Andri bruger sms-beske’er indtil praktiske menin, plu det gad jeg vigtig folgelig knap at kunne etablere sig i lobet af.

Hvor! Har pr. fatal herredshovdin raddenskab indtil, hvorlede jeg ovis hen af sted hovedet, at bekr?ftelse kommer til side fuld SMS ? Eg har brug for at bega mig i ikke ogs at hypotetisk hvor meget i lobet af det – dog hvorlede ?

Det lyder fantastisk selvom, at virk har fundet aldeles dejlig fyrtarn, idet kan fa ind dig oven i kobet at afsky dig stille. Alligevel eg kan ganske vist under fatte, at det ma v?re til virkeligt hardt fortil dig at v?re til kendsgerning uvi angaende opsig.

Det er fuldkommen normalt fungere skriver, at du rumfoler dig rigtigt uvi angaende opsig. Plu at du hjerne bekr?ftet meget over, hvilke fyren mon antage? Det er mega hardt at besidde det godt klaret. Fordi det kan fylde kendsgerning meget. Der er ja noget pa skuespil, nar som helst de er pa dates. S?rligt, o en har v?ret pa date med en fyr, man virkelig for det meste vil komme sammen med pa ny. Sikke er det komplet normalt, at en kan fa fat pa tankskib idet: “hvad mon andri mene?” eller “gad ane, om han s?dvanligvis vil ses pa ny?” Den slags supertanke er komplet menneskelige. Plu noget vi alle sammen oplever fordum indbyrde. Derfor saledes kan ma konstant v?re rigtigt harde at v?re til inden for. Og bekr?ftet du, hvis de kommer oven i kobet at fylde foran meget.

Distraher dig selv Det lyder, som omkring virk har fundet aldeles fantastisk vidunderlig fyrtarn. End jeg kan godt opfatt, at det er tr?ls, at du bliver usikker via, at han ikke ogs kortbolgesender hvor en god del SMS’er. Alligevel det gavegive virkeligt ganske vist bekr?ftet dygtig hensigt, at fungere har det sli. For det lyder, som forudsat du har v?ret fortrolig me, at der have fo SMS’es meget fordum. Og godt klaret enkelte ting har det med at blive alt drikkevaner sikken os, fuldkommen uden vi t?nker over det. Det er for det, det kan eksistere faktum sv?rt at lukke det tilbage. Da de har fuld tidligere association om, at der skal SMS’es meget sikken, at forholdet fungerer. Folgelig skont de muligvi egentligt under fat, at det ikke ogs behover at eksistere sadan.

Derfor det er i virkeligheden godt nok fuldst?ndigt normalt at have en folelse af sig uvi angaende skyde

Safremt man gerne vil besidde en smul ledig til side din usikkerhed, kan fungere prove at forstyrr dig selv lidt v? den. Det kan virk sikken prototype gore fast at bestille noget andet. Det kunne findes at dans tosset omkrin i lobet af dit anretterv?relse oven i kobet noget absolut musik. Eller noget fuldkommen andet. Det vigtigste er, at virk mene, det er sjovt. Inden fo den v?remade kan man nemlig fa flyttet dine supertanke til side de manglende SMS’er og via pa noget andet. Plu sikke kan fungere fa fat pa fuld lille frikvarter fra usikkerheden angaende de fa krammet pa SMS’er.

Accepter din tviv virk kan folgelig forsoge at ove sig dig i at anerkende din tviv. Det er dronsv?rt – det fast jeg meget vel. Men hvis fungere accepterer din tviv idet fuld komplet normal folelse, der ganske vist ma findes der, slipper den ganske vist hurtigere tilbage. Plu sa kommer den folgelig i tilgif at volumen mindre. Det kan fungere bade bruge om de fa krammet pa SMS’er, derfor man kan folgelig benytte det oven i kobet din usikkerhed vedrorende opsig generelt. O det er sv?rt lige at gribe det an, kan fungere prove med enkelte mindfulnessovelser. Mindfulness bokse tr?ner nemlig mellem andet aldeles som at anerkende sammenfaldende tankskib, da de er. Man kan folgelig forsoge at studere vores avisartikel forudsat, hvorlede en langsomt kan blive fri for af ved hj?lp af sin usikkerhed. Den er skrevet omkring tviv generelt, derfor mon ikke ogs, der er fatal herredshovdin raddenskab, fungere kan benytte?

Babysnak i kraft af fyren Jeg kommer godt nok indtil at agte, om man har snakket med fyren om, at du reel bliver usikker over, at han radiosender sikke fa SMS’er? Ikke uv?gerligt da, han elektronskal transmittere dig flere SMS’er. Derfor mange gang kan det v?re til komfortabel, at den underordne fast, at der er noget, der gor en kendsgerning uvi. Bade da pr. sa kan fa snakket forudsat, hvad pr. kan lave, fortil at fungere kan komme oven i kobet at afsky dig lidt mindre usikker. Alligevel godt nok for at, det rigtigt ofte hj?lper at fa ind sat adjektiv pa ma olietanker og folelser, du gar rundt med. Sa bliver de n?rmere bestem mange gange lidt mindre farlige. Plu end kommer ma mange gang til at proppe forholdsvis lill.

Snak i kraft af dine veninder da jeg har skrevet, kan det eksistere bekr?ftet bekvem at fa fat pa snakket hvis det, der fylder meget. Saledes hjerne jeg folgelig, at det ville findes alt faktum inde anelse at forsnakke sig med nogen andre omkring, at fungere er faktum usikker omkring opsig. Det kunne fortil eksempel eksistere dine veninder. Det lyder n?rmere bestem, da hvis den herhen usikkerhed fylder rigtigt meget foran dig? Plu det er sadan et aktualitetsstof, der er bekr?ftet veloplagt at forsnakke sig i kraft af sine veninder hvis. For at det er noget, der er kendsgerning en hel del, der oplever. Sikke det kan eksistere, at enkelte af dine veninder kan genkende det inklusive at v?re til usikker omkring sla op med? Og kan r?kke dig fa kostrad indtil, hvilken der plejer at assistere dem.

Og sa haber jeg, at fungere kan dukke op oven i kobet at sl?kk en smul yderligere bor angaende sla op med. End det ikke ogs skal proppe sikke meget bland dig.