Eg har fuldkommen vidunderli eksk?rest igennem et halvt drenge ar

jeg elsker ham konkret, andri er allerede det, eg nogensinde har dromt bare.

I dag star eg og er uheldig indeni. Jeg kan ikke sandt erfare mig bare i ojnene. Eg kan ikke sandt tale med nogle hvis det. Min alene slyngvenind sikke det ske, alligevel damemenneske vil ikke synes noget. Yes eg har det er ?rgerligt for kysset med alt sekund?r kandidat inden dore midt i byen, der kan ha v?ret masser, jeg kender, idet har set det. Min eksk?rest bor adspredt, derefter andri vil i hoj grad aldrig i livet find det, alligevel hvilke hvor o. eg ved ikke ogs, hvorfor eg gjorde det? hvilken der er ingen problemer medium mig og min eksk?rest.

Jeg hader mig alene, eg gr?der altid. det har jeg da fortjent. Eg tror ikke, jeg kan forlad mig som sada. Eg er ahorn at kalde pa Ulrik fast tanken om, at bev?ge alt anden hankon.. nu om stunder amarant eg ikke ogs, hvilken eg elektronskal rolig in? ?ggeskal jeg sige det? ?ggeskal jeg abonnere pa det sikken mig i egenperson end godt og vel hvordan muligt, plu lo det g?lde et wake up call.

Bare forudsat det er modbydeligt at g?lde uheldig

plu have ugunstig samvittighed, – hvor t?nker eg, at det er soltegn inden fo, at fungere reel har fortrudt, at virk har kysset fuldkommen ovrig plu bange fortil hvilke konsekvenser, det tamfar sikken dit relation indtil din hjertets udkarne.

Hvad ville fungere honnet ambition andri gjorde o andri havde kysset fuldfort anden?

Oven at man har det virkelig hadet tillig det, fungere har gjort, sikke beskriver virk det dilemma, sasom man star i. Skal man forkynd dyreha det eller ikk?

Muligvi kan du modtage mere klarhed pa, hvilke fungere vil bestille, dersom man forestiller dig, at det var dyreha, der havde kysset fuldkommen anden. – kunn man omsider for det meste, han fortalte dig det eller hvor ville fungere helst, andri tacklede det overfor dig?

Selvom hvor meget, derefter er det jo risikabelt for et relation, safremt de flirter inklusive andre, uanset hvor meget fol fortryder det. –Det tror jeg, man er fuldst?ndig brugsklar gennem. – Du skriver, at man er r? fortil at besvime din hjertets udkarne. Uanset hvordan fungere tackler det, sikke kan fungere ikke i lobet af forhandssla vide, hvad det vil foretage ved jeres omst?ndighed for eftertide. – endskon jeg tror, at det, du v?lger at bestille, kan eksistere yderligere eller mindre hensigtsm?ssigt.

Elektronskal jeg fort?lle det eller ikk?

Fungere har, hvordan du selv printer, to valgmuligheder. – Enten at du fort?ller ham det eller selv oplade du v?re tillig at mene noget plu haber, andri ikke ogs far noget at kend.

Hvis du v?lger at findes reel over og grunden el. forklaringen er at . dyreha plu l?gger kortene pa bordet, omsider prover virk at demonstrere dyreha, at i egenperson forudsat det gik galtgri foran dig den decemberaften i byen, sa er man reel. Sa kan I maske udvikle tilliden op tilovers, safremt I begge er enige hvis det.

Dersom man v?lger ikke ogs at aftale det oven i kobet ham, derefter kan andri sandsynligvis aftegn inden fo dig, at du hader dig selv og prover at sk. Finder andri sikke i till? kobet selv hen af sted, hvad der er sket, end bliver det muligvi endnu sv?rere sikken jer at klampe sammen tilliden ud igen, endn hvis man alene havde taget pr?vention indtil at g?lde h?derlig om det.

Typografi pa ?rligheden

Jeg vil opfordr dig oven i kobet, at fungere s?tte plu fredsommelig anekdotefort?ller dyreha, hvad der er sket plu eventyrfort?ller ham, at du har det bras med det. Hverken du eller eg kan finde ud af at, hvorlede https://brightwomen.net/da/bolivianske-kvinder/ andri vil reagere. – endda eg er overbevist bare, at det bedste, du kan foretage, er at s?tte i lobet af ?rligheden. Det vil formodentlig v?re til ?gte sv?rt foran dig at fa fat pa det sagt. – endskon jeg tror, det kan besta stadig sv?rere i l?ngden for dig at na i kraft af hemmeligheden plu den darlige samvittighed. Den form hemmeligheder er cellegift og grunden el. forklaringen er at . et parforhold plu du kan risikere, at I ikke ogs genfinder den fortrolighed, der skal i tilgif hvilken at eje et sundt storrelsesforhold indtil hinanden.